22 Şubat 2012 Çarşamba

Geri sayım. 9-1-5

Merhaba blog ben geldim. Temamın ne kadar kötü durduğunun farkındayım ama aceleyle yaptım, onunla uğraşamam şimdi. Zaten bir şeyi çok özene bözene yapmıcaksın arkadaş.
Neyse. Kafam her zaman ki gibi bok gibi.
Çıktığım var mı , var. Ama nasıl çıkıyoruz bi biz biliriz. Saçma sapan bir ilişkimiz var şuan da. Herkesten gizleme çalışmaları falan. Hiç bir sosyal aktivitemiz yok birlikte o derece. Sadece milletin yanında arkadaşcılık oynuyoruz o kadar. E sürekli de arkadaş gibi olunca insanın kafası bok gibi oluyor haliyle.
Direniyoruz. Umudumuz, belki olur ! Belki.
Ayrılamıyoruz ama beraberde olamıyoruz böyle saçma salak bir durum işte. En kötüsü de hiçbir şekilde haberleşemiyoruz. Yani sadece milletin yanındaki arkaşçılığımızla kalıyoruz.
Ona kızıyordum ben kafam karışıyor dediğinde ama hak verdim şimdi. Seviyorum gibi ama ne bileyim benim de kafam karıştı. Şu anda ayrılsak üzülür müyüm ? Evet ama ne bileyim böyle çabuk geçer gibi geliyor Tabi o zaman köpek gibi üzülebilirim o ayrı.
Onu bırak da.
Sınava çok az kaldı yine.
38 gün mü ne.
Ahh ulaaann stres basıyor ikinci senem yani. Kapağı attım attım. Atamadım ayvayı yedim. Bakalım nolcak.
Doğru düzgün de çalıştığım söylenemez al geldim buraya blog yazıyorum burda işte. Millet 5-6 saat çalışıyor lan. Ben 1,5 saat de sıkılıyorum . Ama yine de puanlarım sınıfın yarıısından fazlasından iyi nabbberrr ?
Dışarda bir yerde horon müziği çalıyor şu anda. Hava da nasıl güzel bu havada nasıl çalışıcam lan. Gerçi ben sönük havada da çalışamıyorum. (Sönük hava ne be :S ) Neyse işte. Annem de toplantıya gitti bakalım hakkımda neler söylicekler.
Blog bana de ki saçma sapan şeyleri düşüneceğine kalk çalış. Sonra kim kurtaracak seni ? Sevgili gibi olamadığın sevgilin mi? Hıı ok. Hadi gittim.

2 yorum:

  1. ilişkinizin adı tam konmamış gibi, havada asılı duruyor sanki :) ama iyi tarafından bak, onunla daha az vakit geçirip derslerine daha fazla zaman ayırabileceksin :P (bkz: pollyanna)

    YanıtlaSil
  2. Evet evet.. Zor bi durumdayız bir de kimseye bir şey söyleyemiyoruz sürekli rol yapıyoruz. Ama ben de çok düşünmüyorum artık. Pollyanna haklı :D

    YanıtlaSil