21 Kasım 2011 Pazartesi

Başlarım böyle Secret'a.

Secret dediğim çekim yasası blog bakma öyle.
Birçok kişi görmüştür sitelerde falan bu çekim yasası olayını. Böyle bir şeyi düşününce gerçekleşir. İşte istediklerinizin olması için onu hayal edin olmuş gibi davranın falan deniyor bu yasanın açıklamasında. Siz evrenden isteyin evren de size versin deniliyor.
Neyse. Ben bir ara baya baya araştırıyorum bu konuyu. Kendi kendime de kızım herkes söylüyor, denemiş kesin doğru falan diyorum. Baya baya inanmaya başladım yani. Böyle hayal kuruyorum, istediklerimi olmuş gibi düşünüyorum falan.
Sonuç ne mi oldu? Yok anacım öyle çekim yasası falan. Hatta çok açık söylüyorum, ben neyin hayalini kurduysam hep tam tersi oldu. Neyi olmuş gibi düşündüysem de olmadı. İsteklerimi olmuş gibi düşünürken de yavaş yavaş şizofrenliğe kaymam cabası tabi.
Bir de böyle anlatırken işte her şey bizim elimizde, her şey düşüncelerimizde saklı olayı çıkıyor ortaya. Böyle insan küçük dağları ben yarattım havasına giriyor bir anda ( Tövbe yarabbim ).
Sonra kendime geldim. Manyak mıyım ben dedim. Olmuyor işte. Hem evrenden istemek nedir, evrenin yaratıcısı varken. Aç ellerini doğru düzgün dua et bakalım oluyor mu olmuyor mu dedim ve bıraktım bu işi. Daha da inanmam zaten.
Yanarım yanarım da 2 sene önce şu kitaba bayıldığım 19 TL'me yanarım.
Bir de insan bir süre sonra ben niye yapamıyorum, yapan nasıl yapıyor diye kendi kendini yemeye başlıyor. (Her şey bizim elimizde ya :D )
Yani siz siz olun inanmayım böyle şeylere bence. Ben denedir gördüm.
Çekim yasasını merak eden varsa, şuradan  bakabilirsiniz. Ama dediğim gibi böyle anlatırken çok güzel geliyor ama aman dikkat yani.

Hadi kaçtım ben. Daha gidip beynime mustakbel coğrafya bilgilerini sıkıştıracağım.
Düşünmekle de sınav kazanılmıyor işte. Alın size bir örnek  :D

2 yorum:

  1. ehehe
    aynen oyle aslinda
    yani ben bilerek yapmiyordum tabi ama
    cok olagan, gunluk hayaller kurunca olmus gibi davranabiliyorsun
    bu biraz da gundelik hayatla ruhani haat arasindaki ayrimi tutturabilmekle alakali sanirim
    nitekim ben ayirmam da
    umarim uzerne cok dusunmee gerek kalmadan gerceklesir hayallerin

    YanıtlaSil
  2. Ay ben denedim denedim beceremedim valla :D
    Ben de bi sorun var heralde :D
    İnşallah inşallah :D

    YanıtlaSil