11 Aralık 2011 Pazar

Tamamen bir iç muhasebe yazısıdır :D

Selam blogcum. Şimdi kendime söveceğim sen de beni dinlemeyebilirsin. Ya da bi dakika lan sen dinlemek zorundasın.
Şimdi salak. Tutturdun o benim olsun o benim olsun diye. iki kere denedin, sonunda bir kere sen üzüldün bir kere o üzüldü. Ödeştiniz lan işte. Neyin teranesini yapıyorsun hala.
Yok arkadaş mıyız sevgili miyiz deyip duruyorsun. İkiniz de bir sevgili bir arkadaş gibi davranırsanız öyle olur lan tabi. Düzgün davransana sen. Arkadaşın gibi davransana lan o zaman. Neyin zoru lan bu ?
Amacın zaten pişman olduğunu görmek değil miydi ? Yalnız kalmasını görmek değil miydi. Tamam lan işte. Az da olsa görmedin mi pişman olduğunu, yalnız değil mi işte. Ne istiyorsun daha.
Niye hep hayırlısı olsun deyip dua ediyorsun da olmayınca üzülüyorsun lan o zaman. Anla artık hayırlı değil işte demek ki.
Etrafta başka erkek mi kalmadı ? Zaten adam çapkın, ne zaman ne yatığı belli değil. E sende öylesin. Nasıl anlaşmayı düşünüyorsun acaba ? Deli gibi kıskançsan nasıl çapkın olanla rahat, huzurlu olacaksın ?
İki güzel lafa kanacak, yelkenleri fora verecek kadar mı salak oldun lan ?
Hem bu çocuğu kendine zorla sevdiren sen değil miydin abi, şimdi de zorla vazgeç o zaman.
Arkadaş gibi davran arkadaş.
Zaten olmayacağını da biliyorsun.
Saçmala lan artık Allah aşkına, git ders çalış sınav senesi neler düşünüyorsun, her hafta depresyona girmeye değer mi manyak.. Git bir üniversiteye o zaman çıkar zaten inşallah o hiç yaşayamadığın aşk karşına. Aklını başına topla mal. Bu zamanlar geri gelmeyecek. ,
Saygılar..

4 yorum:

  1. sakin ol şampiyon:) oluruna bırak

    YanıtlaSil
  2. Olacak bir iş değil, o yüzden direk bu konuyu düşünmeyi bıraktım ben. Kendi kendime sorun yapamıcam :D

    YanıtlaSil
  3. hehe arkadaş ayağına takılmak kurtarmaz seni ben diiyimm benzerinide ben atlatmıstım bir zamanlar 2 sene boustum bir ark. bir sevgili en isi koy g.tune gitsin:))

    YanıtlaSil